Heti horoszkóp 2019. december 23. – december 29. – A mély érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.21. 17:00

Az Ikrek csúcsteljesítményen üzemel majd, a Skorpió élvezze ki a hét minden percét. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében élénk kommunikáció és nagy mentális aktivitás jellemez majd, ez az időszak számodra ideális arra, hogy megoldj rejtélyeket, rejtvényeket és arra is, hogy egy közösségen belül irányító szerepet tölts be. Ezekben a napokban ügyelj a kiegyensúlyozott párbeszédre a környezeteddel és arra, hogy még csak véletlenül se vedd fel egyetlen kezdődő vita fonalát sem. Érzékeny időszak ez és nem alkalmas arra, hogy megvívd a csatáidat.

A hét második felében elégedettség, harmónia és megkönnyebbülés jellemez, amely párosul egy izgalommal, amely egy hamarosan bekövetkező esemény, vagy nevezetes dátum miatt egyre csak növekedik benned. Ezekben a napokban új barátokra és akár egy friss szerelemre is jó kilátásaid vannak. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele kellemes meglepetéseket hozhat és egy lehetőséget, hogy valami izgalmasat, újat próbálj ki. Ösztönző találkozások teszik kellemessé ezeket a napokat, melynek során egy mély beszélgetés alatt betekintést nyerhetsz valaki mélyebb személyiségébe is. Az itt nyert információ érdekes lesz, de nem okoz majd nagy meglepetést.

A hét második fele optimistán telik majd, mivel olyan hírek érkeznek, melyek pozitív hatással lehetnek a pénzügyi helyzetedre is hosszú távon. Ezekben a napokban egy váratlan találkozás nagy örömet és egyben nagy meglepetést is hozhat számodra. Valaki, akivel már egy ideje nem tartottad a kapcsolatot, most egy egészen új oldaláról mutatkozik meg neked. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.