Napi horoszkóp 2019. december 9. – Döntések és érdekek

Horoszkóp minden napra

2019.12.09. 03:40

Az Ikreket ma valaki igyekszik felingerelni, a Mérleg nehéz döntés elé kerül. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Légy ma fogékony mások véleményére még akkor is, ha az ellenvélemény és nem tükrözi a te álláspontodat. Hallgasd végig, mi hangzik el egy érvelés során, ne szólj közbe még akkor sem, ha te másképpen gondolod. Így nemcsak jobban megismersz másokat, de egy érdekes ötlet, elgondolás is megfogalmazódhat benned most. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma sokkal érzékenyebb lehetsz az átlagosnál és árad belőled a szeretet. Ennek célpontjai természetesen elsődlegesen a hozzád közelállók, de ezek közül most valakinek fokozottan szüksége lesz a támogatásodra. Légy készen ma arra, hogy segíthess, állj mellé és tedd meg, amit kér, még ha nem is mindenben értesz vele egyet. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma nem tévedsz nagyot, amikor úgy érzed majd, hogy valaki a környezetedben kifejezetten téged akar felingerelni. Ha viszont sikerrel jár, onnantól már az ő játékát játszod, így jobban tennéd, ha egy kedves mosollyal teljesen figyelmen kívül hagynád az illető praktikáit. Hidd el, ennél jobban nem is tudnád elvenni a kedvét a folytatástól. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.