Napi horoszkóp 2019. december 9. – Döntések és érdekek

Horoszkóp minden napra

2019.12.09. 03:40

Bak – napi horoszkóp

Ma elakadhatnak a dolgaid egy rendkívül rugalmatlan és makacs ember ellenállásán. Ez dühítő, de nem okoz majd megoldhatatlan helyzetet, így felesleges is erőltetned a dolgot. Könnyedén találhatsz más megoldást is és még a végén az is kiderülhet, hogy a kerékkötőre a továbbiakban semmi szükséged nem lesz. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Nem felelhetsz meg mindeni igényeinek egy szerre. Ha ezt akarod, lehetetlen küldetésre vállalkozol, hiszen ahány ember, annyifélét akar. És még akkor nem beszéltünk a te saját igényeidről. Légy hát most kemény és húzd le a listáról önkényesen a dolgok egy részét. Legyél most egy kicsit diktátor, aki megmondja, mi legyen és kész! >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Nem tarthatod kordában állandóan az érzelmeidet, főleg nem azért, hogy másokat emiatt kímélj. Neked is szükséged van néha arra, hogy kinyílj és megmutasd, mi van benned valójában, mit érzel, mik a félelmeid és mi táplál benned, adott esetben haragot. Ma olyan helyzet adódhat, amikor nem tudsz többé magadban tartani valamit. Talán nem is baj. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

.