Elkészült a győri Garzon Pláza

2012.04.13. 21:28

Hatszázmillió forintos beruházással épített hosszútávra kivehető, felső kategóriás bérlakás-komplexumot Győr belvárosának közelében Matusz balázs helyi vállalkozó.

Az évi 7,5 milliárd forintos forgalmú Natusz-Vad Zrt. tulajdonos-ügyvezetője a az MTI-nek pénteken elmondta: célközönségüket azok a munkavállalók alkotják, akik az Audi győri gyárbővítése, illetve az autógyártóval kapcsolatban álló cégek itteni megjelenése, terjeszkedése miatt keresnek – legalább három hónapra – felső kategóriás lakást a városban.

Hozzátette: az egykor a magyar, majd a szovjet hadsereg által használt Vadász-laktanya egyik háromszintes, 3.600 négyzetméteres épületét vásárolta meg négy esztendeje. Az épület kétharmada alkotja a lakóteret, amelyben negyven, 20 és 56 négyzetméter közötti alapterületű lakás és 12 üzlethelyiség kapott helyet.

A felújítási, átalakítási munkálatok tavaly augusztusban kezdődtek, nemrégiben zárultak le. A Garzon Pláza csütörtökön kapta meg a használatbavételi engedélyt, várják, hogy a működési engedélyhez is hozzájussanak – jegyezte meg.
 

.