Napi horoszkóp 2020. február 19. – Feszültségek között

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.19. 03:35

A Kos ne vegye át valaki más idegességét, a Mérleg egy tapasztalattal lehet gazdagabb. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma a környezetedben valaki feszült lehet és ez a hangulat könnyedén rád is átragadhat, ha nem vagy óvatos. Nem biztos, hogy most te vagy a megfelelő személy arra, hogy megpróbáld megnyugtatni az illetőt, inkább kerüld el jó messzire, nehogy végül úgy járj, hogy ő szépen lenyugszik, te meg ideges maradsz. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma kiemelten használnod kell a diplomáciai érzékedet és profin kezelni valakit, aki közel áll hozzád, és akinek enyhén szólva is bonyolult a lelke. Tartózkodj az éles megnyilvánulásoktól és ne véleményezd az illető munkáját, gondolatait. Majd később lesz alkalom erre is, de most inkább kerülj el vele minden kontaktust. Hacsak nem akarsz tengelyt akasztani vele. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Nagyon ügyelj arra, hogy ma mindent megfelelően készíts össze, amikor elindulsz valahová otthonról. Kulcs, igazolvány, pénz, telefon. Ezeket, ha kell többször is ellenőrizd. Ne feledkezz meg a vasalóról, a sütőről, a lámpákról és arról sem, hogy rendesen bezárd az ajtót. Feledékeny nap vár rád, a legjobb az lenne, ha listával a kezedben léteznél egész álló nap! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.