Napi horoszkóp 2020. február 19. – Feszültségek között

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.19. 03:35

Mérleg – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy valaki, akihez nyíltan és őszintén közeledsz, valami olyat mond, vagy tesz, amitől igencsak meglepődsz. Néha előfordul mindenkivel, hogy rosszul lövi be valakinek a jellemét és úgy tűnik, hogy ez veled éppen ma fordul elő. Rá se ránts! Egy tapasztalattal gazdagabb lettél! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma el kell döntened, hogy miként kezeled egy illető dühös kitöréseit és váltakozó hangulatát. Lehetsz türelmes és megértő, de nem muszáj annak lenned. Nincs kőbe vésve, hogy neked mindenki hisztériáit el kell viselned. Közöld az illetővel, hogy máshol adja elő a műsorát, vagy te távozz a helyszínről. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valaki egy problémájával keres meg, melyet megosztana veled és tanácsot, együttérzést várna cserében. Add meg neki, amit kér, de csak egy ésszerű mértékben. Ha ezen is túlmegy a dolog, próbáld megértetni vele, hogy ma nem lesz több időd törődni az ő gondjaival. Főleg, hogy neked is van ezekből most éppen elég. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.