Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Az Oroszlán terelje a helyes irányba a dolgokat, a Nyilas előnyösebb pozíciókat harcolhat ki. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében arra kérhetnek, hogy segíts egy konfliktus megoldásában, vagy egy problémás ügy újratárgyalásában. Sikeres lehetsz ebben, de csak akkor, ha az elfogadás és a szeretet oldaláról közelíted meg a kérdést. Ezekben a napokban bókot és ajándékot is kaphatsz valakitől, aki ezzel is jelzi majd a hozzád való ragaszkodását.

A hét második felében Betekintést nyerhetsz valakinek a titkos életébe, vagy olyan intim dolgaiba, melyek talán nem is gondolod, hogy rád tartoznának. Bár, amit megtudsz, az izgalmas és érdekes, te mégis zavarban érzed magadat, hiszen a dolog talán kimozdít téged a komfortzónádból. Vannak dolgok, amikről jobb lenne nem értesülni.  >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele remek időszak számodra, ha új kapcsolatokat teremtenél, vagy a régieket mélyítenéd el. A külvilág vonzónak és érdekesnek tart most téged és erre még rá is tudsz segíteni azzal, ha fokozottan ügyelsz a külsődre. Ha pedig néhány remek ruhadarabbal, új frizurával bővíted is a repertoárt, az önbizalmad is nagyra nőhet.

A hét második felében az igazságot keresed egy ügyben, de amit közben találsz, az nem biztos, hogy megfelel az előzetes elképzeléseidnek. Lehet, hogy most szükséged lesz egy lelki segítőre, aki meghallgat és tanácsod ad, de az is lehet, hogy a spiritualitásban találod meg a lelki nyugalmat. Egy romantikus partner most sokkal vonzóbb lesz számodra, mint korábban. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.