Napi horoszkóp 2020. február 29. – Tiszta vizet a pohárba

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.29. 03:40

A Szűz ma tegyen pontot egy ügy végére, a Halak ne akarja más terhét cipelni. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Talán a megérzésed játszik veled, amikor aggodalommal gondolsz a mai napodra és nem alaptalanul. Tényleg történhet olyasmi veled, ami okot ad erre, de mindez nem fog megesni magától. Neked is akarnod kell. Légy hát most óvatos, hogy mire mondasz meggondolatlanul igent! >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy pénzügyi kérdésben vitába keveredhetsz valakivel a környezetedből. Talán mindez egy kölcsönnel kapcsolatos, vagy egy költséggel, melyet előzően te vállaltál be. Ne foglalkozz ezzel, hiszen, ami jár, az jár. Különösen akkor, ha korábban ebben állapodtatok meg. Ne aggód, hamar rájön az illető, hogy nem érdemes ezt túlreagálnia. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma szükség lehet a nyugalmadra és a kiegyensúlyozottságodra, különösen akkor, ha nem akarsz tengelyt akasztani valakivel a környezetedből. Az illetőnek ugyanis láthatóan rossz napja van és könnyen előfordulhat, hogy többek között rajtad tölti ki majd a mérgét. Jobban teszed, ha elkerülöd a konfliktusveszélyes zónákat ma. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.