Napi horoszkóp 2020. február 29. – Tiszta vizet a pohárba

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.29. 03:40

Bak – napi horoszkóp

Vannak kérések, melyek bár nem jönnek jókor, de nem igazán lehet rájuk jó szívvel nemet mondani. Ma például olyan helyzet adódhat, hogy valakinek a közeli ismerőseid közül pont a te vállad tetszik meg, hogy kisírja rajta a bánatát. Legyen ez bármilyen rossz időzítés is, ne feledd, hogy hamarosan lehet, hogy neked lesz szükséged egy hasonló felületre. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Nemet mondani egy másik embernek, különösen akkor, ha jó viszonyban vagyunk vele, nagyon nehéz és te ma pont erre fogsz kényszerülni. Ilyen esetben pedig döntő jelentőségű lehet a csomagolás. Légy kedves és tagadd meg a kérését az illetőnek úgy, hogy érezze, ezzel nem őt utasítod el, csak egyszerűen nem tehetsz most mást. Meg fogja érteni. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ha egy szeretted nagy próbatétel, vagy döntő helyzet előtt áll, akkor te legszívesebben levennéd a válláról a terhet és cipelnéd helyette. Ennél rosszabbat azonban nem is tehetnél. Mindenkinek meg kell tanulnia a saját helyzetében tenni a dolgát, csakis úgy kerülnek hosszabb távon a helyükre a dolgok. Persze izgulni, aggódni szabad! >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

.