Hirdetés

Napi horoszkóp 2020. március 1. – Benne a sűrűjében

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.01. 03:36

Az Ikrek ütemezzen át néhány dolgot, a Nyilas maradjon pártatlan. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma szenvedélyesebb lehetsz a szokásosnál és ez az életed minden területét érintheti, de lehetnek esetek, amikor jobban teszed, ha kordában tartod a reakcióidat. Különösen akkor, ha valaki olyannal vagy együtt, akivel nem szeretnéd túlságosan összerúgni a port. Majd este szabadjára engedheted a benned szunnyadó tüzet. >>> Itt a jövő heti horoszkóp >>> Itt a márciusi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki kritikusan és igazságtalanul áll hozzád és ezt megjegyzéseivel is jelzi. Az csak természetes, hogy nem esik jól neked, de mivel nem te vagy a frappáns visszavágások mestere, végezd ezt a magad módján. Intézd el egy mosollyal a dolgot és írd fel a kis noteszedbe. Jön ő még a te utcádba. >>> Itt a jövő heti horoszkóp >>> Itt a márciusi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ne ma legyen az a nap, amikor extra időt töltesz a számítógéped előtt. Sem a szemednek, sem pedig a gerincednek nem tesz ez jót, ráadásul ma sokkal érzékenyebb lehetsz az ilyesmire. Pihenj, mozogj, táplálkozz egészségesen és ütemezd át a feladataidat is. Gondoltál már a rendszeres jógára? >>> Itt a jövő heti horoszkóp >>> Itt a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.