Heti horoszkóp 2020. március 2. – március 8. – Megjósolhatatlan események

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.29. 17:00

A Bika óvatosan adjon most tanácsot, a Szűz szokatlan helyzetbe keveredhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a szokottnál nagyobb lesz az esélye családi, vagy kapcsolati drámák kialakulásának, melynek oka részben az is lehet, hogy ezekben a napokban erős lehet benned a kritikai szellem és ez néha a környezeteddel való kommunikációban is megmutatkozhat. Ha csökkenteni szeretnéd a körülötted lévő sértődött emberek számát, tegyél lakatot a szádra, amikor véleményed van róluk.

A hét második felében már simábban mehetnek a dolgok, de ez elsősorban a saját ügyeidre vonatkozik. Valaki ugyanis körülötted most bajba kerülhet, vagy segítségre szorulhat és te lehetsz a legalkalmasabb arra, hogy kihúzd a pácból. Ez kettőtök kapcsolatát erősítheti, vagy rombolhatja, a döntésedtől függően. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében komoly érzelmi erőket kell bevetned és érzékeny beszélgetésekben lehet részed, ami elsősorban egy hozzád közelállótól kiinduló probléma megoldása miatt lesz szükséges. Lehet, hogy a helyzet kulcsa a te döntésed lesz, de ez is elképzelhető, hogy a te válladon sírja el valaki a bánatát. Óvatosan adj viszont tanácsot, mert az visszaüthet rád is.

A hét második felében viszont már egy harmadik személy tesztelheti a kapcsolatod erősségét partnereddel és teszi próbára a türelmedet. Persze egy egészséges viszonyt nem olyan könnyű kikezdeni, mégis okozhat számodra kellemetlen perceket, ha akar. Ne hagyd, hogy az illető azt érezze, bármit megtehet. Ha kell, állj ki keményen elé és mutasd meg, merre van az irány. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.