Hirdetés

Napi horoszkóp 2020. március 12. – Most erő és határozottság kell

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.12. 03:34

Az Oroszlán alatt most kissé göröngyös az út, a Vízöntő ne legyen könnyelmű. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – napi horoszkóp

Ma lehetséges, hogy egy ügyben a siker érdekében határozottabban és gyorsabban kell reagálnod, mint azt megszoktad. Kösd hát jól fel a nadrágodat és legyél kész arra, hogy egy helyzetben hirtelen kell majd nulláról százra gyorsítanod. Készülj arra is, hogy ma nem fogsz tudni kompromisszumot kötni senkivel. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, úgy érzed magadat, mintha fordítva lennél bekötve. Több esetben ugyanis neked pont az ellenkezője lesz a véleményed, mint a körülötted lévőknek, és ha választanod kell, a te alternatívád gyakran szembe megy azzal, amit a többiek választanak. Ne zavarjon ez a helyzet. Te egy egyedien gondolkodó egyéniség vagy. Az lenne a furcsa, ha nem lenne egyedi a reakciód ezekre a helyzetekre. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy valaki a környezetedben meg szeretné ragadni az irányítást és ellenőrizni szeretné az ügyeket és ez téged is érintene. Legyen az illető bármilyen agresszív, veled talán nem számolt kellőképpen. Jól fel kell ugyanis kötnie a nadrágját, ha azt szeretné elérni, hogy te úgy ugrálj, ahogyan ő fütyül. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.