Heti horoszkóp 2020. március 9. – március 15. – Bizonytalan napok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.07. 17:00

A Kos figyeljen oda minden apró részletre, a Szűz legyen óvatos a változást illetően. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

Számodra harmonikusan indul a hét még talán akkor is, ha úgy érzed, hogy körülötted egy kicsit mindenki megbolondult. Nem muszáj részt venned az őrületben, te csak tartsd meg a szokásos nyugalmadat, ne engedd, hogy kizökkentsenek. Most még valami új dologba is belevághatsz és ebben a hét első felében segítségedre lesznek a csillagok is.

A hét második felében különösen fontos lehet, hogy minden apró részletre odafigyelj akkor, amikor egy hír érkezik, amelytől szinte felrobban körülötted a kommunikáció. Te viszont, ha körültekintő vagy, most is kihámozhatod a lényeget azokból az információkból, amelyek csak a hírek végén, vagy apró betűvel szerepelnek. Légy reális és a cselekedeteid is azok maradjanak! >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét elején egy izgalmas hír, vagy információ hatására egy kicsit más szemmel nézhetsz a világra, mint azelőtt. Könnyen lehet, hogy most egy olyan változás áll be az életedben, amelynek hatása tartós lesz és örök életedre veled marad. Ne küzdj ellene, inkább építsd bele a mindennapjaidba. A siker záloga most az okos alkalmazkodás számodra.

A hét második felében kibukhat egy alapvető ellentét közted és egy hozzád közelálló személy között. Mivel a gondolkodásotokban és fontos dolgokban nagyon más az álláspontotok, számítanod kell arra, hogy ez a jövőben meg fogja terhelni a kapcsolatotokat. A kérdés az, hogy mindez hosszabb távon mennyire lesz kezelhető. Hamarosan választ kapsz erre is. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.