Napi horoszkóp 2020. március 9. – A döntésed ereje

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.09. 03:36

 

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy makacs, vagy kellemetlen emberrel gyűlhet meg a bajod és talán nem először, így el kellene gondolkodnod azon, van-e érzelme erőlködnöd, megértetni vele az álláspontodat, vagy érdemes lenne hagynod az egészet. Csak magadat teszed tönkre, így lépj tovább, felejtsd el mielőbb fontosabb teendőd is van! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

A szavak legtöbbször talán ártalmatlannak tűnnek, de súlyos következményei lehetnek, ha rosszkor, rosszul használjuk őket. Igyekezz ma nagyon megválogatni, kinek mit mondasz, különösen, ha az egy nagyon forró témával kapcsolatos. Lehet, hogy darázsfészekbe nyúlsz ma, ha nem vagy eléggé körültekintő. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma ügyelned kell a lépéseidre, mert van valaki, aki azon ügyködik, hogy megakadályozza egy terved sikeres végrehajtását. Ha azonban körültekintő vagy, észreveszed és kikerülöd azokat a láthatatlan csapdákat, melyeket az utadba helyeztek el. Nem könnyű az eszeden túljárni és ez most sem fog sikerülni a rosszakarónak. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.