Napi horoszkóp 2020. június 2. – Szellemi energiák

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.06.02. 03:37

Bak – napi horoszkóp

Ahogyan mindenki, te is néha hajlamos vagy túl sokat foglalkozni magasztosnak tartott célokkal, eszmékkel és olyan ügyekkel, melyek valójában téged személyesen nem is érintenek. Eközben azonban nem szabad megfeledkezned a közvetlen környezetedről és főleg önmagadról sem. Ma egy esemény rádöbbenthet arra, hogy ez mennyire fontos is lehet. >>> Itt a heti horoszkóp!  >>> Itt meg a június havi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma az elméd úgy viselkedhet, mintha egy próféta szelleme költözött volna beléd. Remek meglátásaid, előremutató terveid és egyfajta jövőbelátó képességed lehet, melyet érdemes ki is használnod azzal, ha a ma megszületett gondolataidat feljegyzed, esetleg megbeszéled egy bizalmasoddal. Ki tudja, talán közöttük lesz a Nagy Ötlet is. >>> Itt a heti horoszkóp!  >>> Itt meg a június havi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Hajlamos vagy arra, hogy amikor valakit szeretsz, egyfajta rózsaszín szemüvegen keresztül tekintesz rá, de ma úgy járhatsz, hogy valakire nézve hirtelen lekerül rólad ez a szűrő. Meglátod ma azt is, ami eddig elkerülte a figyelmedet és ez talán egy kissé sokkolóan is hat rád. Ha viszont szeretünk valakit, akkor a hibáival együtt is szeretjük, nem igaz? Ezt is tarts szem előtt, mielőtt ítélkezel. >>> Itt a heti horoszkóp!  >>> Itt meg a június havi horoszkóp!

.