Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Az Oroszlán magabiztos és kezdeményező lehet, a Bak nyugodtan mondjon nemet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kezdeményezően kell fellépned mind a pénzügyi, mind pedig a magánéleti területen. Állj hozzá pozitívan a dolgokhoz, tegyél le az asztalra egy ajánlatot, vágj bele új projektekbe, légy nyitott egy új kapcsolatra, barátságra. Ha pedig vitás ügyed, vagy félreértésed adódik, igyekezz mindezt békés úton rendezni.

A hét második felében adj a kényelemre és a harmóniára magad körül. Ezek a napok remek alkalmat adnak, hogy élvezd azok társaságát, akik közel állnak hozzád és elkerüld az olyanokat, akik mindig csak akarnak tőled valamit. Szóljon ez a pár nap most jó részben önmagadról. Töltsd újra az akkumulátorokat! >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében erős lehet benned a harci szellem, kezdeményezőként léphetsz fel több dologban is, nyithatsz új irányokra és új kapcsolatokra egyaránt. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy javíts a viszonyokon valakivel, akivel, bár közel álltok egymáshoz, mégis félreértésekkel és feszültségekkel teli a viszonyotok. Tedd meg te az első lépést most!

A hét második felében számíthatsz némi elismerésre a környezetedtől, ami kapcsolatban lehet a munkáddal, valamely magánjellegű projekteddel, de akár a külsőddel is. Ezekben a napokban ráadásul szerencsés lehetsz a pénzügyeket illetően is, ha megforgatnád valahol Fortuna kerekét, most jó esélyed van arra, hogy nyersz is valamit! >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.