Havi horoszkóp 2020. június – Új egyensúlyok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.05.28. 17:02

A Rákot egy nagy lehetőség várja, a Mérleg sikert sikerre halmozhat. Június havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában végre a jó irányba indulnak el a dolgaid, de az örömödbe keveredhet egy kis türelmetlenség is, mivel mindez sokkal lassabb ütemben történhet, mint amire eredetileg számítottál. Légy türelmes és kitartó, végül minden a helyére kerül majd.

A hónap közepén viszont egy félreértés borzolhatja a kedélyeket körülötted, aminek az lehet a következménye, hogy egy magántermészetű ügyben némi kompromisszumot kell vállalnod. Még, ha emiatt csalódott is vagy, mutass lelkesedést és ne azon bánkódj, mi veszett el, inkább örülj annak, ami megkerült.

A hónap végén felelősségteljes és gondos hozzáállásod egy nem várt sikert hozhat és végül úgy érezheted majd, hogy minden a helyére kezd kerülni körülötted. Ebben az időszakban egy friss ismeretség igen fontosnak és hasznosnak bizonyulhat számodra.  >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszaka remek lehet számodra a szellemi tevékenységek gyakorlásához. Most érdemes tanulnod, alkotnod, pályáznod, de sikeresnek bizonyulhatsz akkor is, ha számot kell adnod valahol a megszerzett tudásodról, képességeidről. Ebben az időszakban remek üzleti érzék jellemez és szinte röntgenszemmel tudod kiszúrni a legjobb ajánlatokat a való világban, vagy akár az interneten.

A hónap közepén a lelkesedésed és kreativitásod fog szárnyalni, önbizalmad megnövekedik, kezdeményező kész lehetsz, és komoly hatással bírsz majd a környezetedre. Most hatékonyan szervezhetsz magad köré csapatot, legyen az egy munkával kapcsolatos projekt, vagy akár egy magánprogram, például egy utazás, nyaralás.

A hónap vége az alkalmazkodóképességedet fogja tesztelni és ez főleg egy magánjellegű változás okán következhet be a legvalószínűbben. Most sor kerülhet egy kis türelemjátékra is valakivel, akivel kapcsolatban még nem dőlt el, melyikkőtök lesz a domináns fél. Arra vigyázz, hogy felesleges vitákba ne menj bele, mivel az csak lassítana a dolgok folyamatain.  >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.