Havi horoszkóp 2020. október – Újragondolva

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.09.28. 17:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagyon komoly változásokat érhetsz el magad körül, ha rugalmasan és kezdeményezően lépsz fel egy helyzetben. Most igencsak felpöröghetnek körülötted az események, ami nagy figyelmet, kitartást és koncentrációt igényel majd tőled. Ezzel azonban együtt járhat némi ingerlékenység is, amit muszáj lesz kezelned, különösen akkor, ha számodra fontos emberek vesznek körül.

A hónap közepén viszont egy kisebb válsággal kell megküzdened, amit egy váratlan esemény, vagy hír okoz és amely azonnali beavatkozást igényel majd tőled. Fontos, hogy most nyitott és rugalmas legyél és ha kell, képes legyél elengedni bizonyos dolgokat egy rövid időre. Ha jól kevered magad körül a kártyákat, jó esély van arra, hogy mindez igen hamar csak egy sztori lesz, amit kellemes társaságban mesélhetsz el.

A hónap végén provokációra, vagy intrikára számíthatsz egy olyan ember részéről, akitől mindez már eddig sem volt idegen. A jó stratégia most azonban az lehet, ha egyáltalán nem reagálsz az illető viselkedésére. Valószínűleg ez lesz az, amire nem számít és amely a legnagyobb sebet okozza neki, hiszen a célja éppen a figyelmed felkeltése lenne. Légy elegáns és győzz úgy, hogy még csak nem is teszel semmit! >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején a sors átírhatja egy tervedet, de neked nem szabad erre feszülten reagálnod. Gondolkodj most annyira rugalmasan, amennyire csak tudsz és tekints a változásra úgy, mint egy lehetőségre. Könnyen lehet ugyanis, hogy most derül ki, hogy valamire, amiről azt hitted, hogy lényeges része az életednek, valójában nem sok jelentősége van.

A hónap közepén rád köszönt a béke és a harmónia időszaka, magadat vonzónak érezheted, amelyben nem kis szerepe lesz annak, hogy komoly sikert érsz el az életed egy fontos területén. Használd ki, hogy most neked áll a zászló és hozz ki minél többet az adódó helyzetből. Igyekezz a külsődre is jobban ügyelni és ne téveszd szem elől azt az illetőt sem, akivel már egy ideje izgalmas pillantásokat cseréltek egymással. Most a magánéleted terén is változás állhat be, hogy mekkora, az egyedül csakis rajtad múlik majd.

A hónap vége egy dilemma elé állíthat, útelágazáshoz ér az életed. Az, hogy most merre indulsz tovább, komoly hatással lehet a további életedre és érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Ne feledd azonban, hogy nemcsak két irány van előtted. Dönthetsz úgy is, hogy megtartod a régi életedet és nem változtatsz. Végül is nem kell minden előtted kinyíló ajtón bemenni.  >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.