Havi horoszkóp 2020. október – Újragondolva

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.09.28. 17:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában, amikor csak teheted, összpontosíts önmagadra, a vágyaidra, a céljaidra. Ez az időszak számvetésre késztethet és arra, hogy áttekintsd, mi az, amit meg szeretnél még valósítani az életben. Ezekben a napokban egy lehetőség, amely felsejlik előtted elsőre ijesztőnek tűnhet, de ez ne szegje kedvedet. Ha nagyot akarunk dobni, akkor néha radikális eszközökre is szükségünk lehet és ez most talán a magánéletedre is igaz.

A hónap közepén bizonytalan helyzet adódhat körülötted és sok múlhat azon, milyen módon tudod kezelni a váratlant. Most olyan helyzetben kell majd döntened dolgokról, amelyben nem áll a rendelkezésedre elegendő információ, így szükséged lehet a megérzéseidre is. Hallgass a szívedre, az nem fog megcsalni!

A hónap végére viszont minden kisimul körülötted. Ezekben a napokban szinte megvilágosodsz és talán nem is érted meg, hogyan tarthattál annyira az események negatív kimenetelétől. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy érzelmi életet élj és arra is, hogy közelebb hozd magadhoz a szeretteidet. Ha van egy elvarratlan érzelmi szálad, most csomót köthetsz arra is. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap eleje nyugtalanságot és feszültséget hozhat az életedbe és elképzelhető, hogy lesz olyan terved, programod, melyet módosítanod kell a külső körülmények változása miatt. Légy rugalmas és mindig legyen egy B-terved, amit használhatsz. Ezekben a napokban pozitívum lehet viszont, hogy valaki közelebb kerülhet hozzád és megmutathatja, mennyire fontos is vagy számára. Ne feledd, minden rosszban van valami jó is!

A hónap közepe fontos híreket hozhat, amely pénzügyi lehetőséget, gyarapodást, vagy szerencsét jelent az életedben. Ezekben a napokban előkerülhet valami, amit elveszettnek hittél és ez lehet egy tárgy, személy, de előfordulhat az is, hogy egy érzés talál rád ismét, amelyben régóta nem volt részed. Nagy szükséged lehet most a koncentrációra, hogy a legtöbbet hozd ki a körülötted kialakuló szituációkból.

A hónap végén viszont ismét önmagad lehetsz, a feszültségek eltűnnek és neked lehetőséged lesz arra, hogy többet foglalkozz önmagaddal és azzal, aki a legfontosabb számodra az életedben. Jó alkalom ez egy kis tervezgetésre és néhány izgalmas találkozásra is. Légy készenlétben, mert ezekben a napokban megszülethet elmédben egy gondolat, amely fontos változások kiindulópontja lehet a közeljövőben.  >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.