Havi horoszkóp 2020. október – Újragondolva

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.09.28. 17:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagy lendület és energia jellemez majd, ami hatással lesz nemcsak a munkádra, hanem a magánéletedre is. Most népszerű és vonzó társaság leszel a környezetedben, így könnyebben éred el, amit akarsz és könnyebben hatsz az emberekre is, mint általában. Ha szeretnél valamit és az valaki mástól is függ, most jött el a te időd, legyen az fizetésemelés, előléptetés, vagy egyszerűen csak valaki szívének rabul ejtése.

A hónap közepén viszont változtatni kényszerülsz a dolgok menetén magad körül egy bekövetkezett külső esemény miatt. Szerencsére te vagy az, aki rugalmasan és hatékonyan tud alkalmazkodni a változó körülményeihez, így szinte pillanatok alatt képes leszel átállítani az agyadat az új „üzemmódba”. Hamarosan alkalmad lesz mindezt megismételni az ellenkező irányba is.

A hónap vége mozgalmas és izgalmas lehet számodra, de ezt az izgalmat akár egész életedben örömmel viselnéd el. Most minden a helyére kerül benned és körülötted is a megfelelően rendeződnek össze az elemek. Élvezd most a kialakuló harmóniát és használd ki annak minden előnyét a magánéletedben is. Mindeközben viszont tartsd nyitva a szemedet is, mert egy fontos lépcsőfok elé érkezhet most az életed. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében feszültség járhatja át a lelkedet és nehezen leszel képes ellazulni és élvezni az életet. Talán egy felelősségteljes helyzet, vagy elkötelezettség az, ami izgalomban tart, de az is elképzelhető, hogy egy változástól félted azt, ami körülvesz és boldoggá tesz. Igyekezz racionálisan gondolkodni és nem engedni, hogy úrrá legyenek rajtad az alaptalanul sötét gondolatok.

A hónap közepén valaki csalódást okozhat számodra, de ennek oka talán abban rejlik, hogy kissé túl magasra tetted a mércét az illetővel kapcsolatban. Lehet, hogy érdemes lenne változtatnod az elvárásaidon, hiszen körülötted emberek vannak, akik néha hibáznak és talán nem rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amellyel te gondolatban felruháztad őket. Csökkents az elvárásaidat és kellemesebb lesz az életed is!

A hónap vége váratlan fejleményeket és egy új lehetőséget hoz számodra, de ahhoz, hogy mindezzel élj, nagyot kell változtatnod az életed egy területén és ugyanezt kell elvárnod másoktól is. Légy szkeptikus azonban azzal kapcsolatban, hogy mindennek értelme is lenne. Vannak dolgok és emberek ugyanis, melyek nem baj, ha állandóak körülöttünk. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

.