Havi horoszkóp 2020. október – Újragondolva

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.09.28. 17:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában feszültség és némi szorongás várhat rád, amit egy elsőre ijesztő hír, vagy esemény bekövetkezte indukál majd. Fontos, hogy megőrizd a rugalmasságodat és a nyitottságodat, ami ha sikerül, rá fogsz jönni, hogy a helyzet korántsem megoldhatatlan. Alkalmazkodj, változtass és ne csak azt nézd, ami esetleg elveszett, azt is vedd észre, milyen új lehetőségek állnak most előtted.

A hónap közepén nemcsak néhány adódó nehézséget, de egy kellemetlen személyt is el kell majd viselned, aki nem fogja megkönnyíteni a helyzetedet. Szerencsére azonban téged nem olyan fából faragtak, aki megijed néhány akadálytól, így jó esély van arra, hogy a hited és odaadásod rövid idő alatt nyerő pozícióba röpít téged. Főnixként támadhatsz fel a hamvaidból.

A hónap végére olyan szituáció alakulhat ki körülötted, amelyre talán még a legvadabb álmaidban sem gondoltál eddig. Most szinte egy teljesen új élet lehetősége várhat rád, de hogy élsz-e mindezzel az eséllyel, az egyedül rajtad múlik majd. Ezekben a napokban szoros közelségbe kerülhetsz valakivel, aki egy különleges ajándékkal lephet meg téged.  >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kiderülhet, hogy a céljaidat keményebb munkával és hosszabb idő alatt érheted el, mint az eddig gondoltad. Igyekezd most nem azt nézni, ami elveszett, hanem a lehetőségekkel próbálj élni, melyek még adottak számodra. Tartsd magadat a terveidhez és ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet. Egyeseknek ugyanis ez nagyobb örömet okozna, mint hinnéd.

A hónap közepén egy jóval kellemesebb időszak vár rád, ami lehetőségeket, pozitív fejleményeket és érzelmeket hozhat számodra. Most jó alkalmad lehet arra, hogy kiegyenesítsd, amit görbének érzel és arra is, hogy felpörgesd magad körül egy kissé az eseményeket. Ha jól alakítod most magad körül a dolgokat, hamarosan egy új szemszögből és pozícióból szemlélheted magad körül a világot.

A hónap utolsó időszakában egy magánéleti konfliktus határozhatja meg a hangulatodat, amely talán nem is téged érint személyesen, mégis hatással lehet az életedre. Igyekezz megfelelő távolságot tartani az ügyben, mert lehet, hogy ezúttal vékony jégen táncolsz. Ne feledd, jobb akkor közel menni a tűzhöz, amikor már nem lobog annyira hevesen.   >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.