Heti horoszkóp 2021. január 4. – január 10. – Felgyülemlő feszültségek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.01.02. 16:02

A Szűz legyen visszafogott, bármi is van a nyelve hegyén, a Bak hagyja későbbre a nehéz beszélgetéseket. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kötődést és a szeretetet érezhetsz a környezeted irányából, de vonzóvá válhatsz akár több ismeretlen ember számára is. A szokásosnál könnyebben teremthetsz kapcsolatot bárkivel, nemcsak a munkában, hanem akár a magánéletben is. Ezekben a napokban nagy lehet a mozgás körülötted, amely váratlan izgalmakat is hozhat, de azzal, aki igazán közel kerül hozzád, légy kíméletes. 

A hét második felét az optimizmus uralja majd, amit jó hírek és nem várt sikerek okoznak. Ezekben a napokban a szokásosnál is jobban fogod élvezni a szeretteid társaságát és ők is remekül érzik majd magukat a te társaságodban. Most jó alkalom lehet közös programokra, de egy közeljövőbeli utazás terve is a napirendre kerülhet. >>> Itt van a január havi horoszkóp is  Itt pedig az éves horoszkópod 2021-re

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele békét és harmóniát hoz az életedbe és egy kis időre elfeledkezhetsz minden gondról és bánatról, ami emésztett az elmúlt időszakban. Ezekben a napokban hamarabb eshetsz a könnyelműség hibájába is, így légy óvatos most, amikor vállalásokat teszel, mert utóbb talán kellemetlen lesz, ha valaki számon kéri mindezt rajtad.

A hét második felében erősödhet a gyengéd és érzéki oldalad, amely egy megfelelő partnerrel kiteljesedhet és akár végül fülledt szenvedéllyé alakulhat át. Ezek a napok igazán élvezetesek lehetnek számodra, de nem csak a magánéletben, hanem a karrieredben is, ahol tele leszel kreatív ötletekkel, új elképzelésekkel, melyek jó táptalajra kerülve beindíthatnak egy változást az életedben. >>> Itt van a január havi horoszkóp is  Itt pedig az éves horoszkópod 2021-re

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.