Havi horoszkóp 2021. április – Nagy dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.03.29. 16:10

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején egyszerre lehet szükséged rugalmasságra, nyitottságra és felelősségteljes hozzáállásra. Ha valamilyen jó lehetőség válik elérhetővé számodra, ne habozz lépni, de közben légy óvatos is, különösen akkor, ha az intuíciód azt jelzi, valami nincs teljesen rendben. Olvasd el az apró betűket is, ha pedig kell, kérj változtatást, módosításokat bátran. Könnyebben fog menni, mint gondolod!

A hónap közepén egy időre kikerülhetsz a komfortzónádból, ami bár bizonytalan érzéseket gerjeszt benned, mégis kiváló alkalom lehet, hogy életre szóló élményeket szerezz. Ebben az időszakban remek alkalmakat találhatsz az ismerkedésre is, szerezhetsz új barátokat és talán még a szerelem terén is vár rád némi újdonságokkal teli izgalom. 

A hónap vége némi szomorúsággal indulhat, talán egy csalódást kell elviselned, amit egy kellemetlen szituáció, vagy valakinek a kiábrándító viselkedése fog okozni. Lehet, hogy felgyülemlik benned némi harag is ezzel kapcsolatban, de igyekezz uralkodni az érzelmeiden és viselkedj még akkor is nyugodtan, ha mindez most nehezedre esik. Az emberek tele vannak hibával, fogadd el! >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején egy szerencsés körülmény segít befejezned valamit, vagy hozzájárulhat ahhoz, hogy egy célodat hamarabb elérd, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. Ha most sikert értél el, vagy teljesült egy álmod, ne hallgasd el, légy büszke rá! A környezeted értékelni fogja és inspirációt adsz ezzel mindenki számára. Igaz, lesz olyan is, akinek az irigysége szinte fizikai fájdalmat okoz majd, de ez legyen az ő gondja.

A hónap középső időszakában kellemes napok várhatnak rád, sok szeretettel, ajándékokkal és bókokkal. Környezetedben népszerűnek és szépnek érezheted magad, melyet tovább fokozhatsz, ha igyekszel kiemelt gondot fordítani a külső megjelenésedre is. Ha úgy érzed, hogy van mit javítani az egészségi állapotodon, akkor most van itt az ideje, hogy megreformáld az étrendedet és a mozgással kapcsolatos terveidet is.

A hónap vége idegességet és bizonytalanságot hozhat, de mindezt hamar felülírja majd, amikor meglátsz a lehetőséget, melyet az új körülmények teremtenek számodra. Ebben az időszakban valószínűleg keményen kell dolgoznod, hogy elérd, amit akarsz, de ha nem elégszel meg egy középszerű eredménnyel, akkor ezt nehezen tudod elkerülni. A benned felgyülemlő feszültséget pedig talán a hálószobában vezeted majd le, partnered nem kis örömére.  >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.