Havi horoszkóp 2021. április – Nagy dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.03.29. 16:10

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején igyekezz nyitott szemmel járni a világban, mivel egy új kapcsolat, vagy egy váratlan találkozás akár fel is forgathatja az életed. Ezekben a napokban különleges vonzerővel bírsz, így nem lehet kétséges, hogy az események végül pontosan úgy alakulnak majd, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező!

A hónap közepén nehézségekkel kell szembenézned egy önző, vagy akarnok ember miatt, aki megpróbál az utadba állni. Szerencsére bőven elég erőd, bátorságod van ahhoz, hogy felülkerekedj és kivédd a kellemetlenséget, melyet okozni próbál számodra. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki közben támogatólag melletted áll majd.

A hónap végén egy gyors döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy konfliktust, melynek talán a lehetséges pénzügyi vonzata lehet a legproblémásabb számodra. Ezek a napok az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólhatnak és végül egy örömteli izgalomról, melyet egy magánéleti hír okozhat benned. >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap eleje újabb izgalmakat hozhat számodra, de ez már egy igazán pozitív helyzetből adódik majd. Pénzügyileg, vagy szakmailag ugyanis jelentős előrelépés vár rád és ez arra sarkall majd, hogy folytasd az utat abba az irányba, amerre most haladsz. Ezekben a napokban előfordulhat, hogy valaki igyekszik majd szándékosan az utadba állni, de amint megérted, mit miért tesz, a megoldás is a kezedbe kerül.

A hónap középső időszakában erősödhet az elvárás veled szemben, amitől megnövekedhet benned a feszültség. Ha nem szeretnél vitába keveredni a környezeteddel, akkor érdemes lenne levezetned az energiát egy másik területen. Jó lehet erre a mozgás, a sport, de ezt nemcsak a futópályán kivitelezheted. Légy kreatív és nyitott! Igyekezz türelmesen és empatikusan bánni a környezeteddel és ez segít abban, hogy a benned lévő feszültség tovább csillapodjon.

A hónap végén erőre és kitartásra lehet szükséged, mivel egy kemény feladatot állít eléd az élet. Legyen ez egy új, vagy egy régóta folyó projekt, most kiemelten figyelned kell arra, nehogy végzetes hibát véts és arra is, nehogy egy rejtett akadály elkerülje a figyelmedet. A legnagyobb esély most arra van, hogy sikerrel jársz, de előre azért ne bízd el magad!  >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.