Havi horoszkóp 2021. április – Nagy dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.03.29. 16:10

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején egy félreértés, vagy probléma egy időre negatív hangulatban tarthat, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet.

A hónap középső harmadában rendkívül sikeres időszak várhat rád, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt még kis időre sem leszel képes kikapcsolni ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne terheld túl magadat, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap végén némi felháborodást érezhetsz, amikor valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivont karddal harcolj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most sokkal elegánsabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Ha jól sikerül, hosszú időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Bak – havi horoszkóp

A hónap eleje erőt, energiát és lelkesedést hoz az életedbe. Pozitív hozzáállásoddal pedig jó benyomást tehetsz a környezetedre is. Ezekben a napokban hírforrásként léphetsz fel egy fontos ügyben, de mielőtt valamit széles körben terjeszteni kezdenél, vedd figyelembe azt is, hogy kinek a tyúkszemére lépsz rá ezzel. A magánéletedben minden remekül alakul, de hogy ez hosszabban is fennmaradjon, szükséged lesz arra, hogy magadévá tedd a másik fél szempontjait is.

A hónap közepe egyszerre hoz számodra izgalmas híreket és váratlan feladatokat és könnyen lehet, hogy a napi rutinok is meg fognak változni ezek hatására. Ezekben a napokban egyre többször kerülnek elő a jövővel kapcsolatos kérdések és egy fontos döntés, melynek hatására az előtted lévő évek nagyobb nyugalmat és biztonságot ígérnek az élet minden területén. 

A hónap vége számodra meglehetősen aktív lehet lelkileg és ez az extra megterhelés időnként ingerlékenységhez is vezethet. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj a világos megfogalmazásokra, mivel a körülötted kialakuló szituációba szinte bele van kódolva egy félreértéseken alapuló feszültség. Mindemellett nagyon ügyelj arra is, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket sem a magánéletben, sem pedig a munkád során. >>> Négy csillagjegy, melynek mindene az utazás

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.