Horoszkóp percek – Milyen vagy a szerelemben? A csillagjegyed megmondja

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.08. 16:02

Mindenkinek van egy sajátos szerelmi stílusa, amely meghatározza, miként ad szeretetet másoknak és milyen elvárásai vannak ezen a téren.

A csillagjegyeknek tagadhatatlanul van hatásuk a szerelmi életünkre. Most vegyük végig őket és nézzük meg, kinek mi határozza meg a romantikus stílusát! Érdemes figyelembe venni!

Kos - szenvedély és forró tűz

Egy Kos merészen bánik az érzelmekkel. Bátor és kezdeményező egy kapcsolatban és szereti világosan tudatni partnerével, mi is az, amire vágyik. Ha vele szeretnél lenni, ne fogd vissza magad te sem ezen a területen!   >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Bika - Lassú érzékiséggel

Egy Bika szerelme mindig stabil alapokat keres, vele lenni megnyugtató azok számára, akiket kitüntet figyelmével. Hűséges, de ugyanakkor türelmetlen szerető, aki csakis olyan partner mellett képes megmaradni tartósan, aki valóban értékeli ezt. Ha nem vagy erre képes, ne is próbálkozz! >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Ikrek – Szellemi szinten

Az Ikrek szerelmi kapcsolata szinte minden esetben dinamikus, ami természetesen nem mindig jelent vitákat, főleg nem veszekedéseket. Számára egy kis évődés inkább amolyan afrodiziákum, amelyben nagyon is értékeli az abban megjelenő intelligenciát és a szellemességet. Csak akkor próbálkozz, ha megütöd a mércét! >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.