Horoszkóp percek – Milyen vagy a szerelemben? A csillagjegyed megmondja

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.08. 16:02

Bak - Elkötelezettség

Ha egy Bak szeret valakit, képes el is köteleződni az irányába és mindezt a szavakon túl cselekedetekkel is kifejezi. Mindig törekszik arra, hogy partnere elégedettnek érezze magát vele és ezért cserébe hajlandó áldozatokat is hozni. Ha vele vagy és kiérdemled, te leszel a világ közepe számára. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Vízöntő – Egyéniség és szabadság

Egy Vízöntő kapcsolataiban rendkívül ösztönző és kreatív személyiség. Neki mindig van egy új ötlete, mindig szolgál partnere számára valami érdekességgel. Bárhogyan is alakulnak a dolgok, vele unatkozni biztosan nem fogsz és meg is tarthatod magad mellet mindaddig, amíg hagyod, hogy igazán önmaga legyen. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Halak - Érzékenység

A Halak jegyének szülötte akkor értékel igazán egy kapcsolatot, ha abban biztonságban érzi magát. Ha eléred, hogy félelem nélkül kinyíljon melletted, mindent megkaphatsz tőle, amire csak vágyhatsz a szerelemben. Érzékeny és spirituális természete azonban nem ad több esélyt annak, aki ezzel akár csak egyszer is visszaélne. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

.