Horoszkóp percek – Milyen vagy a szerelemben? A csillagjegyed megmondja

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.08. 16:02

Rák - Álmodozások

Egy szerelmes Rák rendkívül intuitív, számára a lelki kapcsolat meghatározó egy viszonyban. Örömmel osztja meg az érzéseit partnerével és minden esetben a megértésre törekszik. Ápolja és támogatja a kapcsolatot és nagyon szeret vigyázni a párjára, vagy éppen gondoskodni róla. Ha erre vágysz, benne megtalálod az igazit! >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Oroszlán – Kreatív játékok

Egy Oroszlánnak szinte mindig nagy szenvedélyre van szüksége a szerelemben és ezekben a dolgokban szereti a kreatív énjét is megcsillogtatni. Számára az unalom egyenlő a kapcsolat halálával és szinte kiköveteli az állandó figyelmet. Ha viszont ő veszíti el az érdeklődését a partnere felé, akkor a történet ott véget is ér. Jó, ha ezt tudod, mielőtt vele kezdesz! >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Szűz – Elemzés

Egy Szűzzel való viszony minden esetben komoly odafigyelést kíván, hiszen ő az, aki soha nem tűri el, hogy a párja valahol máshol járjon gondolatban, miközben vele tölti el az időt. Világosan kifejezi, ha szeret valakit, de elvárja mindezt a partnerétől is. Ha pedig megkapja tőled, nagylelkű és odaadó szerető válik belőle. >>> Mely csillagjegyeknek a legbonyolultabb a kapcsolata egymással?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.