Havi horoszkóp 2021. május – Megfontolt lépésekkel

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.04.26. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elejét egy pozitív változás teszi könnyebbé és ez lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit többet törődj önmagaddal. Lepd meg magadat néhány vágyott holmival és ne feledkezz meg arról sem, hogy a külsőd fontos része a sikereidnek. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy örömmel tekints reggelente arra, aki a tükörből visszamosolyog rád.

A hónap középső időszakában a körülményeid és a küldetéstudatod elegendő lesz arra, hogy egy kicsit megtold magad körül a dolgokat. Összpontosíts a munkára, a pénzkeresetre és ha ennek érdekében szükséged lesz arra, hogy egy gáncsoskodót eltávolíts az utadból, tedd meg. Vannak helyzetek, amikor nem kell tekintettel lenni mindenkire, aki az utunkba áll, vagy provokál minket.

A hónap végén gondolataidban fontos helyre kerülhet az egészséged, különösen akkor, ha egy kedvezőtlen hír, vagy egy esemény egy kisebb ijedelmet okoz benned. Figyelj oda arra, ha az Univerzum figyelmeztető jeleket küld és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ha arra van szükség, alakítsd át akár még az életmódodat is a táplálkozástól a testmozgásig bezárólag. Bármi is történik veled, vagy körülötted, te tartsd kontroll alatt az életedet! >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy bekövetkező esemény hatására új célok fogalmazódhatnak meg benned, de ezek eléréséhez komoly változásokra lehet szükség a részedről. Lehetséges az is, hogy az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség lehet, hogy lemondj valamiről, ami eddig a mindennapjaid részét képezte. Tudod a szabályt: valamit, valamiért.

A hónap középső időszaka már az új kezdetről szólhat és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telhet majd el. Ezekben a napokban különösen érzékennyé válhatsz, így ügyelned kell arra, hogy a hangulatod ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap végén egy elhalasztott projekted kerülhet előtérbe újra, de mivel az idő közben jócskán eltelt, néhány dolgot ideje lesz újragondolni ezzel kapcsolatban is. Megbeszélések és talán még kompromisszumok sora is következhet most, melyek során szükséged lesz arra, hogy egy fontos ember támogatását is megszerezd a sikered érdekében.  >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.