Havi horoszkóp 2021. május – Megfontolt lépésekkel

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.04.26. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hét első harmadában a kemény munkáddal elért sikered valakinek annyira szúrhatja a szemét, hogy talán provokálni akar téged. Maradj nyugodt és mutass magabiztos képet, ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyi állapotból. Ha így teszel, az illető gyorsan feladja majd a próbálkozást és visszavonul duzzogni.

A hónap közepén alkalmad lehet kifejezni valaki iránt a szeretetedet, vagy a tiszteletedet, de ennek eredménye nem biztos, hogy pontosan az lesz, amire vársz. Történjen bármi, legyen bármilyen váratlan is egy kialakult helyzet, ne veszítsd el a nyugalmadat és ne tégy, vagy mondj olyasmit, melyet később esetleg nagyon megbánnál. 

A hónap végén felgyorsulhatnak az események körülötted, amely tőled is gyors intézkedéseket kíván. Légy azonban nagyon körültekintő, mivel az igyekezet növelheti a hibalehetőséget is. Légy türelmes az eredményeket illetően, lehet, hogy nem azonnal látszik majd az erőfeszítéseid következménye. Fontos döntéseket, főleg, ha pénzügyi természetűek, most még ne hozz!  >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tehetsz egy nagy előrelépést az életedben és ez nem csak a munkádban, a pénzügyeidben, hanem a magánéletedben is érezteti majd a hatását. A lelkesedés, amely most eltölt, arra ösztökél, hogy több mindenbe is belekezdj, de neked inkább arra kellene ügyelned, hogy kevesebb frontot nyiss az életedben, de azokban érj el nagyobb változásokat. Ne aprózd el magadat, gondolj inkább egy nagyobbat!

A hónap közepén egy izgalmas találkozás új ajtókat nyithat meg előtted és ad egy lehetőséget is arra, hogy valakit magad mellé állíts. Az erő, amely most belőled sugárzik, arra sarkallja a körülötted lévő embereket, hogy nem csak támogassanak, hanem részt is vegyenek a várható további sikereidben. Ezekben a napokban különösen ügyelj arra, hogy a külső megjelenésed kifogástalan legyen és ha emiatt költened is kell valamennyit, azt tekintsd egy befektetésnek a jövőbe.

A hónap végén ugyanakkor előfordulhat, hogy bármennyire is igyekszel racionális lenni, kissé túlköltekezed magad. Ha viszont mindez kellemesebbé és hangulatosabbá teszi a napjaidat és örömet szerzel a szeretteidnek, utólag azt fogod mondani, hogy megérte. Hamarosan ugyanis egy virágzó, meglepetésekkel teli és szerencsés időszak következik be az életedben, amely utólag igazolja mindazt a kemény munkát és erőfeszítést, amely mögötted van.  >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.