Havi horoszkóp 2021. május – Megfontolt lépésekkel

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.04.26. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában játszva jönnek az eredmények a munkádban és a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a mértéktelenség túl messzire vigyen. Ezekben a napokban számíthatsz egy kellemetlen provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben sanda tekintettel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghetnek az események körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan fejlemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is ügyelj, nehogy az ingerlékenységed a szeretteidre is hatással legyen. Komolyabb pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és újabb közös élményeket szerezni. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is.  >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első harmadában igazán sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne húzd túl magadat, mert annak meglehet később a böjtje is.

A hónap közepén egy tévedés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos beszéddel, a tények szem előtt tartásával mindez igen gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy váratlan romantikával is kecsegtet.

A hónap végén joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan igyekszik nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy harcosan lépj fel ebben az ügyben, de egy taktikus megoldással talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Egy kis ésszel, rugalmassággal és egy jól irányzott poénnal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni >>> 4 csillagjegy, mely kerüli a konfliktust

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.