Havi horoszkóp 2021. június – Felkavaró fordulatok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.05.26. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Ebben az időszakban valaki tesztelheti, mennyire vagy kitartó, talán éppen azért, mert veled ellentétesek a céljai. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra, gáncsoskodásra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat egy szorosabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegíthet abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez, vagy a komfortérzetedhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra is, hogy egy fontos előrelépést tegyél. A hónap utolsó napjai ugyanakkor egy rövid, de annál kellemesebb utazást is hozhatnak számodra. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy véletlen találkozástól jöhetsz izgalomba, ami ráadásul új lehetőségeket is hozhat magával, melyek jelentkezhetnek a munkádban, de akár a magánéletedben is. Ezekben a napokban egy kis kockázatvállalással és egy gyors döntéssel olyan eredmények is elérhetővé válhatnak számodra, melyeket eredetileg nem is terveztél be.

A hónap közepén a magánéletedben következhetnek be olyan események, melyek alapjaiban forgathatják fel a mindennapjaidat. Ezekben a napokban ugyanis a vonzerőd igencsak erős lehet, ami olyan események láncolatát is beindíthatja körülötted, amelyekre talán nem igazán vagy felkészülve. Azután már csak az lehet a kérdés, mennyire vagy bevállalós és mit mersz, vagy akarsz kockáztatni.

A hónap végén kiderülhet, hogy valamiért sokkal keményebben kell megküzdened, mint azt előzőleg gondoltad, különösen akkor, ha nem szívesen engedsz abból a minimumból, melyet előírtál magadnak. Egy a ponton lehet, hogy döntened kell majd a kompromisszum, vagy a további várakozás között. Mindez igaz lehet egy magánéleti dilemmára is. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.