Havi horoszkóp 2021. június – Felkavaró fordulatok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.05.26. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy ingatag helyzet kellemetlen hangulatot hozhat, mivel ennek talán negatív hatása is lehet a pénzügyeidre. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később sokkal kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz és kockázatos döntés, fontold meg alaposan.

A hónap középső felében erős lesz benned a késztetés, hogy új irányokat keress a munkádban és talán még a magánéletedben is. Ez természetesen feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelj arra, hogy mindig fenn tudd tartani a kontrollt a viselkedésed felett. Minderre rátehet egy lapáttal egy csalódás valakiben, aki hozzád közel áll és nem úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt vártad volna.

A hónap végén valaki tudatosan megpróbálhatja nehezíteni az életedet. Légy óvatos, mert könnyen lehet, hogy az illető célja éppen a provokáció. Kierőszakol tőled egy éles reakciót, majd látványosan megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog utólag inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő. Játszd a saját játékodat, ne hagyd, hogy ő tegye veled mindezt. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején konfrontációba keveredhetsz egy közeli ismerőssel, vagy rokonnal, de ügyelned kell arra, nehogy a helyzet elfajuljon és esetleg hosszú távú problémát hozzon. Ehhez pedig komoly önuralomra lehet szükséged. Ne veszítsd el a fejed még egy olyan szituációban sem, amikor nyilvánvalóan provokációnak leszel kitéve.

A hónap közepén magabiztosságod és pozitív hozzáállásod kedvező képet fest rólad egy olyan személynek, aki nagyon sokat segíthet neked a céljaid elérésében. Ügyelj arra, hogy ne légy tolakodó, várd meg az egyértelmű jelzést arra, hogy megtehesd végre, amit szeretnél.

A hónap végén olyan lehetsz a környezeted számára, mint egy erőteljes energiaforrás. Kreativitásod és mentális erőd feltölti a körülötted lévőket, így jó alkalom lesz most arra, hogy beindíts valami új dolgot magad körül. Ezekben a napokban napirendre kerülhet egy utazás is, amely már a szervezése közben is izgalmakat hozhat az életedbe. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

.