Havi horoszkóp 2021. június – Felkavaró fordulatok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.05.26. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszaka nyugalmat és egyensúlyt hoz az életedbe. A kapcsolataid, legyenek azok magán, vagy munkahelyi jellegűek, most harmonikusan alakulnak. Ezekben a napokban jó esélyed van előbbre lépni, szorosabbá tenni egy viszonyt, de közben figyelemmel kell lenned valakire, aki talán féltékeny rád, a sikereidre és irigységből még arra is képes lehet, hogy keresztbe tegyen neked.

A hónap közepe némi bizonytalansággal érkezhet, melyet az okozhat, hogy egy hír, vagy egy általad várt esemény nem akkor következik be, amikor erre számítani lehet. Légy türelmes és igyekezz valamilyen elfoglaltsággal tölteni a várakozás időszakát és ne adj teret az esetleges sötét gondolatoknak, melyek most talán könnyebben jönnek, mint kellene. Jó időszak lehet ez valami kreatív tevékenységhez, ami eltereli a figyelmedet egy időre.

A hónap utolsó időszakában megkaphatod azokat a jó híreket, amelyekre vártál, amitől fellélegezhetsz és végre ismét színesben láthatod a világot magad körül. Most új célok, elképzelések fogalmazódhatnak meg benned, melyek megvalósításához külső támogatásra is számíthatsz. Ezekben a napokban körbelengheti a gondolataidat a romantika, amely kiszínezheti egy meglévő kapcsolatodat, de akár még új izgalmakkal is szolgálhat számodra. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjai egy új kezdetről szólnak és izgalmas, főleg pozitív töltetű változások jegyében telnek majd el. Ezekben a napokban különösen szenvedélyessé válhatsz, ugyanakkor ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, amikor egy olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, aki közelében általában amúgy is nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap közepén egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben eltelt, néhány dolgot talán újra kellene gondolnod. Tervezés, tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lehet arra, hogy néhány számodra fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

A hónap végén egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelennek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség van, hogy lemondj néhány dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.