Napi horoszkóp 2021. augusztus 2. – Amikor felfordul minden

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.08.02. 03:20

Az Oroszlán tiszta vizet önthet a pohárba, a Vízöntő felveheti a kesztyűt. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma körülötted egy kissé puskaporos lehet a levegő és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz egy kis csetepatéba. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb lesz körülötted. Készülj fel arra is, hogy esetleg keresned kell egy nyugalmasabb helyet végül. >>> A friss heti horoszkóp is itt van >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Bika – napi horoszkóp

Ha valaki a környezetedben nagyon önzően viselkedik, az általában te nagyon negatívan viseled, ami érthető, hiszen te vagy az, aki minden esetben igyekszik más szempontjait is figyelembe venni, amikor egy döntést meghoz. Ma úgy alakulhat, hogy demonstrálnod kell valakinek, hogy milyen az, amikor valaki csak a saját érdekeit tartja szem előtt. Mutasd meg neki, milyen önző tudsz lenni te is, ha kell. >>> A friss heti horoszkóp is itt van >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma körülötted egy kissé felfordul minden. Veszekedések, félreértések sora követheti egymást, de legalábbis erőteljes feszültség érezhető a levegőben. Nem kell mindebben neked is részt venned, ha csak teheted, maradj ki belőle és figyeld inkább kívülről a műsort. Mindenkinek jobb ez így, tekintve, hogy te erős ellenfél vagy egy ilyen vitában. >>> A friss heti horoszkóp is itt van >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.