Havi horoszkóp 2021. augusztus – A siker időszaka

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.07.29. 18:00

Az Oroszlán új kihívások elé áll, a Bak életébe egy váratlan találkozás hoz új lehetőséget. Havi horoszkóp augusztusra.

Kos – havi horoszkóp

A hónap eleje egyszerre hoz számodra izgalmas híreket és ösztönző beszélgetéseket és könnyen lehet, hogy a napi rutinok is meg fognak változni ezek hatására. Ezekben a napokban többször kerülhetnek elő körülötted a jövővel kapcsolatos kérdések és egy döntés, melynek hatására az előtted lévő évek nagyobb nyugalmat és biztonságot nyújthatnak az élet minden területén.

A hónap közepe erőt, energiát és lelkesedést hoz számodra. Pozitív hozzáállásoddal jó benyomást tehetsz a környezetedre is. Ezekben a napokban kezdeményezőként léphetsz fel egy fontos ügyben, de te magad is csatlakozhatsz egy izgalmasnak ható kezdeményezéshez. A magánéletedben minden remekül alakul, de hogy ez így is maradjon, szükséged lehet arra, hogy egy ügyben elfogadd a másik fél szempontjait is.

A hónap vége számodra meglehetősen aktív lehet szellemileg és ez az extra megterhelés időnként ingerlékenységhez is vezethet. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj az egyértelmű megfogalmazásokra, mivel a körülményekbe most szinte bele van kódolva egy félreértéseken alapuló feszültség. Mindemellett nagyon ügyelj arra is, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket sem a magánéletben, sem pedig a munkád során. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan esemény először aggodalmat, félelmet kelthet a lelkedben, de ez igen hamar elmúlik majd, amikor felébred benned a természetes életösztön és a megoldásokra fordítod a figyelmed. Most is, mint megannyi más esetben ki fog derülni, hogy téged nem olyan fából faragtak, akin ki tudna fogni egy nehezebb időszak. Légy tudatos és menj a magad feje után most is!

A hónap középső időszakában nyomás alatt lehetsz és a teher, amely rád nehezedik időnként annyira nyomasztó is lehet, hogy már túlzásnak is érzed. Szerencsére hamar kiderül, hogy mindezt nem a semmiért vállaltad be, így végül, legalábbis a fejedben, valószínűleg hamar a helyére fog kerülni minden. Ezekben a napokban ugyanakkor döntéseiddel kerüld a kockázatot!

A hónap utolsó szakaszában fontos híreket kaphatsz és ezekkel kapcsolatban fontos döntéseket is kell majd meghoznod. Ezekben a napokban lelkileg is áttörést érhetsz el, ami szinte pillanatok alatt a helyzet urává tesz majd téged. Elismerő és csodáló pillantások kísérnek utadon, ami lehetővé teszi, hogy újabb követőkre, partnerekre, de akár izgalmas barátokra is találj. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.