Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Az Ikrek most elsimíthat egy vitát maga körül, a Mérleg spirituális utazásra indulhat. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten figyelmes, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második felében vonzerőd megerősödik, amely segít abban, hogy hatással legyél a környezetedben lévő emberek gondolkodására. Most könnyebben győzhetsz meg embereket, kérhetsz szívességet és hatékonyabban tudod megértetni magadat másokkal. Szinte vibrál körülötted a levegő, így ha olyan ötleted támad, hogy elcsábíts valakit, most azt is megteheted! >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Bika – heti horoszkóp

A hét második felében az lesz a jellemző, hogy azt kapod vissza sokszorosan az élettől, amit te magad is kiadsz magadból. Igaz lehet ez az elismerésre, másokkal szembeni viselkedésre, de akár a pénzügyekre is. Ha például ezekben a napokban segítségére leszel a körülötted lévő embereknek, számíthatsz rá, hogy az sors ezt sokszorosan adja vissza majd neked.

A hét második felét a romantikus érzelmek határozzák meg nálad, a meglévő kapcsolatod megerősödik, szenvedélyesebbé válik, ha pedig a társkereső fázisban vagy, akkor nagy az esély, hogy nem töltöd egyedül az elkövetkező időszakot. A hét végén egy nem várt ajándékot kapsz valakitől, aki nagyon kedves a szívednek. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.