Heti horoszkóp 2021. október 4. – október 10. – Fordulatok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.02. 16:00

A Kos kényes témát hozhat felszínre, a Szűz figyelmét a pénzügyek kötik le. Ezen a héten mindenki körül felkavarodik az állóvíz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében sort kell kerítened egy beszélgetésre, amely a családoddal, vagy egy romantikus kapcsolatoddal lesz összefüggésben. Mindehhez pedig valószínűleg kénytelen leszel felhozni egy olyan témát is, amely talán eddig ebben a körben tabunak számított. Talán eljött az ideje, hogy napvilágra kerüljön egy ügy, amiről mindenki tud, de senki sem beszél róla.

A hét második felében egy jó hír lelkessé és optimistává tehet, de a kezdeti örömet felválthatja az aggodalom, hogy meg tudsz-e felelni azoknak az elvárásoknak, melyek most előtted állnak. Ne aggódj, ha vannak is hiányosságaid, azokat igen hamar pótolni tudod azzal, hogy képzed magad a területen. Mivel gyorsan tanulsz, gondot ez biztosan nem fog okozni. >>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten óvatos, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, új elképzeléseket hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra is, hogy új irányt adj az életed egy részének. Most egy régi barátság felmelegítésével egy kölcsönösen előnyös lehetőség tárulhat fel előtted. >>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.