Havi horoszkóp 2021. október – Áttörések és változások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.09.28. 16:00

A Rák szinte mágnesként fogja vonzani az embereket, az Oroszlán pedig csábító ajánlatot kap. Viszont mindenkivel fordul egyet a világ októberben. Havi horoszkóp.

Kos - havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy változás okozhat izgalmat, melyre számíthattál ugyan, de a bekövetkezte mégis talán hidegzuhanyként ér. Lehet, hogy ezekben a napokban néhányan furcsán kezdenek el viselkedni a környezetedben és amíg rá nem jössz ennek okára, a valódi megoldás, vagy a kilábalás is várathat magára. Szerencsére körülötted most is ott lesz az, akire egy ilyen helyzetben mindig számíthatsz.

A hónap közepén lenyűgözheted a környezetedet egy sikereddel és ennek nem csak társadalmi, hanem pénzügyi téren is hamar megjöhetnek az eredményei. Ezekben a napokban egy új kapcsolat izgalmakat hoz a lelkedbe és egy döntés lehetőségét, amelyet nem is biztos, hogy túl könnyedén meg tudsz majd hozni, mivel a gátlástalanság nincs benne a tulajdonságaid tárházában.

A hónap végére viszont felpörög körülötted minden és ez arra inspirálhat, hogy magad körül néhány dolgot megváltoztass. Ezekben a napokban felbukkanhat körülötted egy versenytárs is, aki lehet, hogy a magánéletedben, de az is lehet, hogy a munkádban okoz feszült helyzetet. Viselkedj lazán és ne félj megtenni határozott és kemény lépéseket sem annak érdekében, hogy fennmaradjon a neked tetsző helyzet. >>> A többi horoszkópot itt találod

Bika - havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyre fokozódó feszültségben telhetnek a napjaid, így tudatosan enyhítened kellene a benned keletkező nyomást. Igyekezz a körülményeidtől függően minél többet mozogni, légy aktív, sportolj! Remek megoldás lehet a futás, a torna, de bevetheted a létező legjobb lelki lazítószert is. Ugye, sejted, hogy mire gondolok?

A hónap közepén csalódottság vehet rajtad erőt, mivel talán a dolgaid nem úgy haladnak, mint ahogyan azt előzően eltervezted. Egy váratlan hír, vagy esemény azonban könnyen elképzelhető, hogy akkor változtat meg mindent körülötted, amikor már minden reményedet elvesztetted. Légy tudatos, cselekedj határozottan, és ha ott az esély, ragadd meg! Most mindez számodra kiemelten fontos lehet!

A hónap végén nem biztos, hogy ki akarsz majd kerülni egy régóta létező, de ekkorra már viharrá érett konfliktust valakivel, akivel már egy ideje méregetitek egymást. Lehet, hogy itt lesz az ideje az összecsapásnak, melyre, valld be, már te is egyre jobba vágytál. Most végre kidöntheted magadból mindazt, ami az elmúlt időszakban felgyülemlett és ezzel a másik fél is valószínűleg ugyan így lesz. Mint amikor két dodzsem összeszalad a vidámparkban. A hónap utolsó napjaiban viszont számíthatsz egy áttörésre, amely megváltoztat sok mindet az életedben. >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.