Napi horoszkóp 2021. október 26. – Súrlódások

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.26. 03:20

Az Ikrek ma csalódhat valakiben, a Nyilas nyugalmát egy nézeteltérés zavarhatja meg. Ma mindenki egy kicsit izgatottá válhat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy csalódást keltő üzenetet kaphatsz, amely szerint valami, amivel terveztél, mégsem valósul meg. Talán egy találkozót mond le valaki, vagy elmarad egy esemény, amelyen részt vettél volna. Ne hagyd, hogy mindez elrontsa a hangulatodat, inkább szervezz magadnak helyettesítő programot és élvezd ki másképpen ezt a szép napot!

>>> Itt a friss heti horoszkópod is

Bika – napi horoszkóp

Ma valamilyen zavar, vagy műszaki hiba miatt kellemetlen szituációba kerülhetsz a pénzügyeidet illetően, így készülj fel előre több lehetőséggel is. Ha például nem működne a bankkártyád, legyen nálad készpénz és készülj fel arra is, hogy valaminek az ára több lehet, mint ahogyan azt előre kiszámítottad.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma történhet valami meglepő, ami miatt egy hozzád közelálló emberben csalódnod kell és még az is előfordulhat, hogy kénytelen leszel vele, legalábbis egy időre, megszakítani a kapcsolatot. Valószínűleg idő kell ahhoz, hogy te is átgondold, mekkora súlya van az esetnek, de talán neki is érdemes elgondolkodnia a történteken. Az idő azért sok mindenre gyógyszer lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.