Napi horoszkóp 2021. október 26. – Súrlódások

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.26. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

Ma kissé szentimentális hangulatban ébredsz és talán eszedbe jutnak olyan régi barátok, vagy távolabbi rokonok is, akikkel jó ideje nem volt személyes kapcsolatod. Ne légy rest, fogd meg a telefont és keresd fel őket, frissítsd fel a kapcsolatot velük. Még az is lehet, hogy kikerekedik ebből egy remek közös program már a közeljövőben.

>>> Itt a friss heti horoszkópod is

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy kis zavar támad a pénzügyeidet illetően, ami egy hibából, késedelmes fizetésből, vagy egy kisebb büntetésből adódik, amely talán éppen a te figyelmetlenséged következménye. Ne ess kétségbe és koncentrálj egyedül a megoldásra! Oldd meg mielőbb, nehogy később még több kárt okozzon ez az incidens neked. Fogadd el, hogy ilyesmi megeshet bárkivel és lépj tovább!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy kis probléma, nézeteltérés, vagy veszekedés zavarja meg a nyugalmadat, mely közted és partnered, esetleg egy barátod között lobban fel. Ha úgy érzed, hogy te is hibás vagy abban, hogy ide jutottak a dolgok, akkor ismerd el a hibát és kérj elnézést. Bármilyen probléma is merült fel, mindez csak egy kellemetlen közjáték lehet a kapcsolatotokban. Nem szabad túlságosan nagy ügyet csinálni belőle.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.