Napi horoszkóp 2021. november 26. – Két tűz között

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.26. 03:20

Az Oroszlán ma kompromisszumot kereshet, a Vízöntő lássa meg az örömet a hétköznapokban. Ma mindenki számíthat egy kis izgalomra is. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma véleményt kellene mondanod valamiről, vagy az álláspontodat hangoztatni egy olyan közegben, amelyben talán jól gondolod, hogy a többség másképpen gondolkodik, mint te. Nagy dilemma ez. Vállald-e fel, amit gondolsz, őszintén, vagy inkább hallgasd el mindezt a békesség érdekében? Lehet, hogy most nem kellene belemenned egy konfrontációba, mert az idő neked dolgozik. Kiderülhet ugyanis, hogy te látod jó a dolgokat.

>>> A december havi horoszkópod már megtalálod itt

Bika – napi horoszkóp

Ha valakit a barátodnak tekintesz, azzal általában őszinte vagy és nem mész bele kis játszmákba, intrikákba vele szemben. Ha viszont valaki folyamatosan ezt teszi veled, akkor át kellene gondolnod, hogy vajon melyik dobozba tartozik az elmédben. Barát, vagy csak maximum jó ismerős? Értékeld ma újra a dobozok tartalmát!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy feszültség keletkezik körülötted és nagy lesz benned a kísértés, hogy megragadd az alkalmat és te is kifejtsd a véleményedet a témával kapcsolatosan. Csakhogy itt most biztosan nem az érvek fognak összecsapni, sokkal inkább az indulatok, így talán érdemes neked akkor bekapcsolódni, ha már mindenki lehiggadt egy kicsit.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.