Napi horoszkóp 2021. november 26. – Két tűz között

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.26. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Ma egy fellobbanó vitát veszekedést kell végigélned a közvetlen környezetedben úgy, hogy valószínűleg neked sem időd, sem kedved nincs mindezt végighallgatni, különösen akkor, ha egy visszatérő problémáról van szó. A legjobb taktika az lenne talán, ha megpróbálnál témát váltani, ha pedig nem sikerül, megkérni a feleket, hogy máskor és máshol vívják meg a csatát.

>>> A december havi horoszkópod már megtalálod itt

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma rád maradhat, hogy kompromisszumot találj egy vitás kérdésben, amely akadályozza, hogy valamilyen fontos dologban döntés szülessen. Igyekezz olyan megoldást javasolni, amelyik mindkét fél számára tartalmaz valamit, amibe kapaszkodhat. A jó végkifejlet az, ha mindeni úgy érzi, elért valamit, te pedig objektív tudsz maradni.

Szűz – napi horoszkóp

Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magadat, akkor, ahogyan mindenki, gyakran nyúlsz olyan szerekhez, kávéhoz, teához, energiaitalhoz, amelyek élénkítik egy kissé az agyműködésedet. Erre minden bizonnyal néha szükség is van, de ne feledd, hogy remekül kiegészíthető ez azzal is, ha többet mozogsz, különösen a szabad levegőn. Ha ma alkalmad lesz erre is, használd ki, most nagyobb lehet a hatása is ennek rád!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.