Napi horoszkóp 2021. november 26. – Két tűz között

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.26. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy ügyben lehet, hogy az érzelmeid elhomályosítják a logikus gondolkodásodat és ez végül akár egy rossz döntéshez is vezethet. Épen ezért ebben a helyzetben akkor járnál el helyesen, ha elhalasztanád a dolgot egy olyan időszakra, amikor az agyadban a logika és az ésszerűség kerekedik ismét felül.

>>> A december havi horoszkópod már megtalálod itt

Skorpió – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy egy magánjellegű programodról le kell mondanod, mivel a feladataid szinte maguk alá temetnek. Ebben a helyzetben viszont remek gyógyírt jelenthet, ha már most megszervezel, eltervezel egy kellemes programot valakivel a közeli jövőben, mert ebbe lelkileg a legnehezebb pillanatokban is kapaszkodni tudsz majd.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy hiba csúszik a számításodba és valaki nem megy el egy megbeszélt találkozóra, vagy valaki, akire számítottál, csalódást okoz neked. Az természetes, ha ilyenkor kissé indulatos állapotba kerülsz és mindenféléket gondolsz magadban, az azonban nem helyes, ha mindezt egyből ki is fejezed. Mert mi van például, ha - ahogyan ez valószínű is - jó indok van minderre?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.