Napi horoszkóp 2021. december 1. – Felkészülés

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.01. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Lehet, hogy kezded úgy érezni magadat, mint egy futó a rajt előtt. Egyre növekvő idegességgel készülsz a megmérettetésre és a gyomrod emiatt egyre kisebbre szűkül össze. Csakhogy te nem az olimpiára készülsz, nem kell legyőznöd senkit, így vehetnéd ezt az egészet akár könnyedén is. Tekintsd inkább a felkészülést egy olyan utazásnak, amit élvezni is lehet!

>>> Itt a heti horoszkóp  >>> A december havi horoszkópot itt találod

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma ismét szembesülhetsz azzal, hogy az emberek nem igazán képesek őszinték lenni a környezetükkel és mindenféle trükköt megpróbálnak bevetni, hogy elérjék a céljaikat. Ma egy olyan valakiben kell csalódnod, akiről eddig azt hitted, hogy valamennyire megbízhatsz. Talán kellemetlen, amit érzel, de legalább tisztább lett a kép.

Halak – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor jobb csendben maradni és ma kerülhetsz ilyen helyzetbe, amikor ez a helyes út. Hiába érzed ugyanis úgy, hogy egy beszélgetésben feltétlenül el kell mondanod a véleményedet, ezzel most csak felesleges feszültséget generálnál. Néha hagyni kell, hogy emberek nekiszaladjanak a falnak, mert másnak úgysem hinnék el, hogy az tényleg ott van.

.