Napi horoszkóp 2021. december 1. – Felkészülés

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.01. 03:20

A Rák most erőt gyűjthet, a Nyilas újra átgondolhat egy stratégiát. Ma mindenki egy kicsit előre tekinthet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma igyekezz még a nap elején mindent alaposan megtervezni és amit csak lehet, hamar el is végezni, mert a nap folyamán egy olyan esemény történhet, amely a figyelmedet más irányba tereli. Sokkal könnyebb lesz módosítanod a napi programodat emiatt, ha már a munka nagyobb részén túl vagy.

>>> Itt a heti horoszkóp  >>> A december havi horoszkópot itt találod

Bika – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy körülötted egy kicsit megőrül mindenki és neked e hangulat alól nehéz lesz kivonnod magadat. Pedig, ha megőrzöd a hidegvéredet és a racionalitás útján maradsz, most többre mész. Ma nagyon fontos lehet ma, hogy egy helyzetben kérdezz rá minden apró részletre. Akkor is, ha a másik fél mindezt kukacoskodásnak tekinti.

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valakivel, aki hozzád közel áll, történik valami, hibát követ el, vagy bajba kerül, azért nem te vagy a felelős és nem is ésszerű magadra venni a dolgokat. Felajánlhatod a segítségedet, de nem oldhatod meg helyette a problémát. Vannak helyzetek, amikor jobb kimaradni a dolgokból és ez a mai is pont egy olyan lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.