Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

A Szüzet egy váratlan találkozás inspirálhatja, a Bak bölcsen éljen a lehetőségeivel. A héten mindenkinek lesz lehetősége hatást gyakorolni a környezetére. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezz nyitottan közeledni az új dolgokhoz, az új élményekhez és hagyd meg a lehetőségét annak, hogy valaki a korábbinál közelebb kerüljön hozzád. Ezekben a napokban, több tekintetben is visszatérhetsz ahhoz az életmódhoz, melyet szeretsz, de ne lepődj meg, ha néhány dolog időközben megváltozott.

A hét második fele egyben egy sikeres magánéleti időszakod kezdetét is jelentheti. Ezekben a napokban változatosabbá válik a kapcsolatod egy fontos személlyel, de köthetsz új ismeretségeket is, melyek körül egy talán különleges viszonnyá válik majd a közeljövőben. Egy erős egyéniség most jelentős befolyást gyakorolhat az életed több területére is.

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt, romantikát hozhat az életedbe, de élénken tartja benned a kreativitás lángját is. Most remek érzékkel tudod kiválasztani, milyen módon jelenj meg mások előtt és a belőled sugárzó erővel kedvedre befolyásolhatod a környezetedben zajló eseményeket. Ha egy új projektet indítanál az életedben, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre.

A hét második felében olyan belső energiákkal rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szinte mágnesként viselkedhetsz, így ne csodálkozz, ha azt veszed észre, hogy mindenki a közeledben akar maradni valamilyen indokkal.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.