Napi horoszkóp 2022. március 1. – Ne reagáld túl

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.03.01. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Ma kellemetlen helyzetbe keveredhetsz, amikor kiderül, hogy valaki, akiben megbíztál, visszaélt a helyzetével. Talán egy tartozást nem adnak meg neked időben, de az is előfordulhat, hogy a bizalmadat valamely más módon játsszák el. Reagálj visszafogottan a helyzetre, de tudasd azt is az illetővel, hogy több dobása már nem lesz nálad.

>>> Itt van a havi horoszkóp is  >>> Itt a friss heti horoszkóp

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy végleg át kell értékelned a kapcsolatodat egy illetővel, mivel talán már nem is először élt vissza a bizalmaddal, vagy tett olyat, amely számodra teljességgel elfogadhatatlan. Talán itt az ideje annak, hogy most tiszta vizet öntsél a pohárba és egyértelművé tedd, hogy neked ez már nem fér bele. Légy higgadt, de határozott és ha úgy érzed, távolodj el az illetőtől!

Szűz – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy kisebb-nagyobb bolondokháza vár rád nap közben, de neked nem muszáj hagynod, hogy mindez átragadjon a hangulatodra. Tekintsd úgy ezt az egészet, mint egy szappanoperát, amelyben a szereplők folyamatosan egymás ellen ármánykodnak, neked meg csak annyit kell tenned, hogy hátradőlsz a székedben és élvezed a műsort!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.