Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Az Oroszlán életében váratlan izgalmak jöhetnek, a Halak kezében nyerő lapok lesznek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében tiszteletet és bizalmat kapsz a környezetedtől, ami arra sarkall majd, hogy a jelenleginél is jobban megbecsüld azt, aki körülötted van. Vesd bele magadat a munkába, hiszen most még az olyasmik is örömet okozhatnak számodra, mint a papírmunka. A hét közepe felé pedig valami olyanban lehet részed, amire nem vagy felkészülve. A párod, vagy valamelyik családtagod gondoskodik róla, hogy ne unatkozz ezekben a napokban.

A hét második felében jól érezhetsz rá arra, hogy valakinek a közeledben milyen igényei lennének, vagy milyen vágyakat táplál. Így, ha most a kedvében járnál az illetőnek, vagy meg szeretnéd lepni valamivel, jó eséllyel találsz telibe. Ezekben a napokban valaki az együttérzésedre pályázik, de nem biztos, hogy neki meg tudod adni, amit kér.

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében törekedned kell a világos üzenetek közvetítésére, mivel nagy lesz az esélye annak, hogy egy fél információ, vagy félreértés következtében kellemetlenségeid támadnak és magyarázkodnod kell. Ezekben a napokban igyekezz minden tevékenységedet dokumentálni, feljegyezni mivel ez később nagyon fontos lehet. A hét közepén megnövekedett szenvedéllyel kell számolnod a magánéletedben.

A hét második felében nagyon elszántan küzdhetsz, hogy sikert érj el valamiben és ennek valószínűleg meg is lesz az eredménye. Mindeközben azonban valakire negatív hatással lehetsz, ami beárnyékolhatja a sikerélményt. Igyekezd bölcsen használni most az erődet és ha kell egy helyzetben légy nagyvonalú. Nem kell minden pontot neked megszerezni egy meccsen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.