Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

A Rák szerezzen bizonyosságot egy döntés előtt, a Szűz most is legyen őszinte önmagával. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején tudatosan építheted a karrieredet, vagy koncentrálhatsz egy előtted álló feladatra, amely akár magántermészetű is lehet. Ezekben a napokban világos gondolkodás és bölcs előrelátó képesség jellemez, ami sikereket vetít előre, legyen bármi is a célkeresztedben.

A hónap közepén gyakorlatias dolgokkal kell foglalkoznod, ami egy nagyobb takarítást, átalakítást, vagy átépítést is jelenthet. Ezekben a napokban szigorú pénzügyi tervezésre lehet szükséged, ha nem akarod, hogy a tartalékaid rovására menjen a projekt költsége.

A hónap végén szükséged lehet egy mélyebb, feltáró beszélhetésre valamelyik családtagoddal, vagy közeli barátoddal. Ennek során olyan titkokra is fény derülhet, amelyek alapjaiban változtatják meg az egyes emberekkel való viszonyodat.

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Bika – havi horoszkóp

A hónap első felében késedelem fordulhat elő bizonyos pénzügyekkel kapcsolatban, de a problémát képes leszel áthidalni viszonylag könnyedén. Ezekben a napokban egy izgalmas lehetőség tarthatja izgalomban a környezetedet, amely átragadhat rád is.

A hónap közepén kommunikációs problémák merülhetnek fel valakivel kapcsolatban, ami jelenthet egyszerű műszaki gondokat, de azt is, hogy az illető szándékosan kerüli a kapcsolattartást valamilyen okból. Könnyen lehet, hogy kreatívan kell megoldanod a helyzetet, melynek során olyan információ is a birtokodban juthat, melyet nem is szerettél volna megtudni.

A hónap végén egy régi, már szinte elfeledett ismeretségre alapozva valaki pénzhez szeretne jutni tőled, amit határozott fellépéssel kell elhárítanod. Ne feledd, nem a te dolgod, hogy más problémájával foglalkozni. Van abból neked sajátod is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.